Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand (6+)

familieicoon audiodescriptie

Ga mee op avontuur met Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand!

Pietje Bell heeft een hart van goud en zet met haar vrolijke avonturen de hele stad op stelten. Voor meester Geelman en tante Cato is haar gedrag een doorn in het oog. Als op een dag een rijke zakenman besluit om een arme wijk te slopen, zodat hij er een groot hotel kan bouwen, komt Pietje in opstand. Waar moet haar vriendje Sproet dan gaan wonen? Samen met Peentje, Engel en Blikkie richt ze de bende van de Zwarte Hand op. Ze organiseren een grote circusvoorstelling om geld in te zamelen, maar doen dan een bijzondere ontdekking. Als de rijke zakenman lucht krijgt van hun plannen zet hij alles op alles om hen de mond te snoeren. Maar de bende van de Zwarte Hand laat zich niet zomaar wegjagen! Lukt het Pietje en de Bende van de Zwarte Hand om hun vriend Sproet te redden?

Sluit jij je aan bij de bende van de Zwarte Hand? Laat je verwonderen door een musical vol vriendschap, avontuur, nostalgie en leuke liedjes!

Pietje Bell is een echte feel-good familiemusical gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude.

liedjes

Het complete castalbum staat op Spotify. Zo geniet je thuis ook van de liedjes!

Naar Pietje Bell op Spotify

in de pers

“Pietje weet de harten te stelen van het publiek” - Theaterparadijs.nl

“De muziek is erg aanstekelijk en zeer passend” - ILoveTheater.nl

“Al bij het betreden van de zaal start de beleving” - Theaterparadijs.nl

Pietje Bell en haar vriendjes zitten in een kring en bekijken verrast naar iets onbekends in het midden. Hun gezichten worden door oranje licht beschenen

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar
  • blindengeleidehonden zijn welkom
  • voor iedereen vanaf 6 jaar

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag met het theater. Mail naar marketing@komthetzien.nl

waar en wanneer

Helmond - Het Speelhuis
GEWEEST: zaterdag 16 december 2023

De meet & feel inleiding begint om 14:00 uur.

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Reserveer dan de kaarten niet online, maar neem contact op met het theater via 0492 587000 (dinsdag tot en met vrijdag van 13:00 tot 15:00) of bespreekbureau@theaterspeelhuis.nl. Vermeld er duidelijk bij dat je tickets met blindentolk wilt boeken.

Aanmelden is nodig, dus boek geen reguliere tickets via de website, want dan is er geen koptelefoon gereserveerd en mis je belangrijke informatie over de audio-introductie en meet & feel inleiding.

Website van het theater

Schiedam - Theater aan de Schie
GEWEEST: zondag 14 januari 2024

De meet&feel inleiding start om 12:30 uur. 

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Voor komt het Zien! zijn er plaatsen vooraan gereserveerd. Deze kunnen alleen telefonisch/per mail worden geboekt via kassa@theateraandeschie.nl of telefoonnummer 010 2467 467. Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van de audiodescriptie door de blindentolk.

Aanmelden is nodig, dus boek geen reguliere tickets via de website, want dan is er geen koptelefoon gereserveerd en mis je belangrijke informatie over de audio-introductie en meet & feel inleiding.

Website van het theater

De blindentolk is alleen aanwezig bij de voorstelling om 13:30 uur!

Meppel - Schouwburg Ogterop
GEWEEST: zaterdag 3 februari 2024

De meet & feel inleiding start om 15:00 uur.

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Reserveer dan de kaarten niet online, maar neem contact op met het theater via 0522 25 42 42 (dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur) of info@schouwburgogterop.nl. Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van de blindentolk. Samen met de kassamedewerker van het theater kun je jouw favoriete plek uitkiezen. De blindentolk is op alle rangen en plaatsen via de koptelefoon te horen.

Aanmelden is nodig, dus boek geen reguliere tickets via de website, want dan is er geen koptelefoon gereserveerd en mis je de extra informatie over de audio-introductie en meet & feel inleiding.

Website van het theater...

Doetinchem - Amphion
GEWEEST: zaterdag 24 februari 2024

De meet & feel inleiding begint om 18:00 uur.

Reserveer je tickets online of telefonisch via het infoteam van Amphion (0314 37 60 00). Als je de kaarten online reserveert, kies dan bij stap 2 in het bestelproces voor de prijssoort 'Blind/Slechtziend met blindentolk'.

Er zijn extra plaatsen vooraan beschikbaar. Deze zijn alleen telefonisch te reserveren en niet online.

Website van het theater

Tante Cato heeft haar mond en ogen wijd open van afschuw Pietje Bell zit op een tafeltje naast haar vader, de schoenmaker Tante Cato en de vader van Pietje Bell met de ogen wijd open.

 

Fotograaf: Willem van Walderveen, Sjoerd Derine en Nick Franken

De cast van de voorstelling Pietje Bell tijdens het slotapplaus
Fotograaf: Willem van Walderveen