Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand (6+)

familieicoon audiodescriptie

Ga mee op avontuur met Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand!

Pietje Bell heeft een hart van goud en zet met haar vrolijke avonturen de hele stad op stelten. Voor meester Geelman en tante Cato is haar gedrag een doorn in het oog. Als op een dag een rijke zakenman besluit om een arme wijk te slopen, zodat hij er een groot hotel kan bouwen, komt Pietje in opstand. Waar moet haar vriendje Sproet dan gaan wonen? Samen met Peentje, Engel en Blikkie richt ze de bende van de Zwarte Hand op. Ze organiseren een grote circusvoorstelling om geld in te zamelen, maar doen dan een bijzondere ontdekking. Als de rijke zakenman lucht krijgt van hun plannen zet hij alles op alles om hen de mond te snoeren. Maar de bende van de Zwarte Hand laat zich niet zomaar wegjagen! Lukt het Pietje en de Bende van de Zwarte Hand om hun vriend Sproet te redden?

Sluit jij je aan bij de bende van de Zwarte Hand? Laat je verwonderen door een musical vol vriendschap, avontuur, nostalgie en leuke liedjes!

Pietje Bell is een echte feel-good familiemusical gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude.

Pietje Bell en haar vriendjes zitten in een kring en bekijken verrast naar iets onbekends in het midden. Hun gezichten worden door oranje licht beschenen

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom
  • voor iedereen vanaf 6 jaar

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag met het theater. Mail naar marketing@komthetzien.nl

waar en wanneer

Meppel - Schouwburg Ogterop
zaterdag 3 februari 2024 om 16:00 uur

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Reserveer dan de kaarten niet online, maar neem contact op met het theater via 0522 25 42 42 (dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur) of info@schouwburgogterop.nl. Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van de blindentolk. Samen met de kassamedewerker van het theater kun je jouw favoriete plek uitkiezen. De blindentolk is op alle rangen en plaatsen via de koptelefoon te horen.

Aanmelden is nodig, dus boek geen reguliere tickets via de website, want dan is er geen koptelefoon gereserveerd en mis je de extra informatie over de audio-introductie en meet & feel inleiding.

Website van het theater...

meer voorstellingen

Komt het Zien! is bij deze voorstellingen van Pietje Bell (6+):

Tante Cato heeft haar mond en ogen wijd open van afschuw Pietje Bell zit op een tafeltje naast haar vader, de schoenmaker Tante Cato en de vader van Pietje Bell met de ogen wijd open.

 

Fotograaf: Willem van Walderveen, Sjoerd Derine en Nick Franken

De cast van de voorstelling Pietje Bell tijdens het slotapplaus
Fotograaf: Willem van Walderveen