Tineke Schouten - De Schouten Schoenen aan

cabaretshowicoon audiodescriptie

Tineke Schouten trekt de stoute schoenen aan! Ze gooit haar show nu eens over een andere boeg!

Ze verstopt zich niet alleen achter een kostuum. Nee: je ziet meer Tineke zelf, dingen die haar bezighouden! Met de billen bloot! Ze heeft roerige tijden achter de rug, de wereld staat op zijn kop. Hoe hang je dan nog de slingers op?

En, heeft Tineke dan echt een fetisj voor schoenen, telefoons of computers? Misschien moet ze eens haar ongezouten mening geven of een dieper gesprek voeren! Natuurlijk gaat Tineke samen met het publiek de boel relativeren en lachen om onze eigen tekortkomingen! Gelardeerd met de mooiste liedjes, begeleid door eersteklas muzikanten! Tineke op haar best!

Portretfoto van Tineke Schouten

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar vanaf ongeveer een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag met het theater. Mail naar marketing@komthetzien.nl

waar en wanneer

Oss - Theater De Lievekamp
vrijdag 16 februari 2024 om 20:15 uur

Heb je een visuele beperking en wil je graag gebruikmaken van de blindentolk? Neem dan tijdens de voorverkoop even contact op met de Theaterkassa via 0412 648922 of via kaartverkoop@lievekamp.nl

Let op: bestel geen tickets via de website, want dan ben je niet aangemeld voor de audiodescriptie én mis je informatie over de meet & feel inleiding.

Website van het theater

fotograaf: Roy Beusker