Anne-Fay - Oerol

thuismuziektheaterOerolicoon audiodescriptie

Zangeres Anne-Fay reisde de diaspora van haar familie af langs Aruba, Curaçao, Suriname en Ghana om muziek te maken over haar roots. Een fysieke en mentale reis die sterk beïnvloed is door de transatlantische slavenhandel. Anne-Fay is een gemixte vrouw met een witte huid en een zwarte moeder. Hoe verhoud je je tot de huidige maatschappij, culturele toe-eigening en het koloniale verleden van Nederland als je zwarte roots hebt maar ook wit privilege? Hierover verscheen begin april 2021 een album onder de naam REASPORA.

Opgenomen in het landschap van Terschelling.

Anne-Fay

toegankelijkheid

  • online concert met audio-introductie

waar en wanneer

Beleef dit concert online bij Het Imaginaire Eiland van Oerol festival. Let op: kies voor de versie met audiodescriptie!

dinsdag 15 t/m maandag 21 juni

Link naar voorstelling en inlog...

Voor dit concert heb je een algemeen toegangsbewijs voor het Imaginaire eiland nodig. Log in met je Mijn Oerol account, of maak een account aan. Koop daarna voor € 10 een toegangsbewijs voor het Imaginaire Eiland.

Lees hier alles over het toegangsbewijs...

Waar kun je terecht als je vragen hebt over bestellingen?
Rechts onderin je scherm staat een rond vlak met een wit vraagteken. Als je hierop klikt, kom je terecht bij de digitale Oerol Helpdesk. Start een chat met een van de medewerkers, zij kunnen je helpen met al je vragen over je Mijn Oerol account en het aanschaffen van een toegangsbewijs of een ticket. Als je ticket niet werkt of je betaling niet goed is gegaan, staan ze ook voor je klaar.