Froukje - Oerol

thuismuziektheaterOerolicoon audiodescriptie

Froukje is nog maar 18 jaar als ze zich begin 2020 met haar single ‘Groter dan Ik’ in een klap profileert als een van de nieuwe beloften van de Nederlandse alternatieve pop. In mei verscheen haar tweede single ‘Ik Wil Dansen’. Deze artieste beweegt zich voort met een aura van authenticiteit en inhoudelijke urgentie in een woelig tijdperk. Haar nummers staan bol van intrigerende zanglijnen, scherpschietend talent voor melodie en worden gebracht met een natuurlijke nonchalance. Relevante existentiële thema's vormen een rode lijn in haar muziek, zowel verfrissend als broodnodig. Iedere aanvangstijd een nieuwe clip van Froukje. Alle clips zijn via Het Imaginaire Eiland op een playlist te bekijken.

Opgenomen in het landschap van Terschelling.

Froukje

toegankelijkheid

  • concertclips met audio-introductie

waar en wanneer

Beleef dit concert online bij Het Imaginaire Eiland van Oerol festival. Let op: kies voor de versie met audiodescriptie!

Nieuwe clips op 11, 13, 17 en 19 juni 2021.

Link naar voorstelling en inlog...

Voor deze concertclips heb je een algemeen toegangsbewijs voor het Imaginaire eiland nodig. Log in met je Mijn Oerol account, of maak een account aan. Koop daarna voor € 10 een toegangsbewijs voor het Imaginaire Eiland.

Lees hier alles over het toegangsbewijs...

Waar kun je terecht als je vragen hebt over bestellingen?
Rechts onderin je scherm staat een rond vlak met een wit vraagteken. Als je hierop klikt, kom je terecht bij de digitale Oerol Helpdesk. Start een chat met een van de medewerkers, zij kunnen je helpen met al je vragen over je Mijn Oerol account en het aanschaffen van een toegangsbewijs of een ticket. Als je ticket niet werkt of je betaling niet goed is gegaan, staan ze ook voor je klaar.