De Komedie over een Bankoverval

comedyicoon audiodescriptie

Jon van Eerd regisseert en bewerkt deze unieke komedie rechtstreeks uit het Londense West-End.

Deze komedie in de traditie van Harrie Vermeulen gaat nog een flinke stap verder dan je van hem gewend bent. Een onbetaalbaar kolderiek verhaal vol behendige acrobatische kronkels, optische trucs en fenomenale sketches en manoeuvres. Dit is nooit eerder in de Nederlandse theaters vertoond. Acteurs die ondersteboven hun scène moeten spelen. Draaikolken en filmische achtervolgingen. Klapbedden met een eigen leven. Wij beloven een totaalbeleving waarbij je in ademnood komt van het lachen.

Als een stel boeven uit de gevangenis weet te breken smeden zij een plan om een kostbare diamant te stelen. De diamant bevindt zich in de kluis van een bank die door een stel niet al te snuggere druiloren wordt bestierd. De liefdesrelatie van één van de boeven met de dochter van de bankdirecteur zorgt echter voor gecompliceerde consequenties. Daarnaast zorgt de zoektocht naar de diamant via luchtschachten, touwladders en plattegronden voor een dolkomische theaterbeleving.

cast

Met Buddy Vedder, Suzanna Pleiter, Arie Cupé, Martin van der Starre, Rogier Komproe, Zjon Smaal, Cathalijne de Sonnaville, Joey Schalker en Lars Vaessen. 

Een bewakers slaapt op een stoel, drie mensen hangen aan een touw vlakbij een grote tentoongestelde diamant

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar
  • blindengeleidehonden zijn welkom

In het stuk komen enkele korte knallen voor.

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag met het theater. Mail naar marketing@komthetzien.nl

waar en wanneer

Schiedam - Theater aan de Schie
GEWEEST: vrijdag 3 november 2023

De inleiding begint om 19:00 uur. 

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Voor komt het Zien! zijn er plaatsen vooraan gereserveerd. Deze kunnen alleen telefonisch/per mail worden geboekt via kassa@theateraandeschie.nl of telefoonnummer 010 2467 467. Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van de audiodescriptie door de blindentolk.

Zit je liever ergens anders, geen probleem. Reserveer je kaarten online op de website van het theater. Kies in het bestelproces voor de tickets waar 'komt het zien' bij staat.

Website van het theater

Assen - De Nieuwe Kolk
GEWEEST: vrijdag 24 november 2023

De inleiding begint om 19:00 uur.

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Reserveer dan de kaarten niet online, maar neem contact op met het theater via 088 012 88 88. Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van de blindentolk. Samen met de kassamedewerker van het theater kun je jouw favoriete plek uitkiezen. De blindentolk is op alle rangen en plaatsen via de koptelefoon te horen.

Let op: aanmelden is nodig, dus boek geen reguliere tickets via de website, want dan is er geen koptelefoon gereserveerd en mis je de extra informatie over de audio-introductie en meet & feel inleiding.

Website van het theater

Deventer - Deventer Schouwburg
GEWEEST: donderdag 14 december 2023

De inleiding begint om 19:00 uur.

Voor Komt het Zien! zijn plaatsen vooraan gereserveerd. Stuur een mail naar kassa@deventerschouwburg.nl. Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van de audiodescriptie door de blindentolk.

Zit je liever ergens anders, geen probleem. Reserveer je kaarten online op de website van het theater. Kies in het bestelproces voor tickets waar 'Komt het Zien, met blindentolk' bij staat. Boek tickets

Website van het theater

Utrecht - Stadsschouwburg Utrecht
GEWEEST: woensdag 10 januari 2024

De inleiding begint om 19:00 uur.

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Voor komt het Zien! zijn er plaatsen vooraan gereserveerd. Deze kunnen alleen telefonisch worden geboekt via 030 23 02 023  (tussen 10:00 en 17:00). Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van de audiodescriptie door de blindentolk.

Zit je liever ergens anders, geen probleem. Reserveer je kaarten online op de website van het theater. Kies in het bestelproces voor de tickets waar 'Audiodescriptie voor blinden' bij staat.

Website van het theater

Cuijk - Schouwburg Cuijk
GEWEEST: woensdag 24 januari 2024

De inleiding begint om 19:00 uur.

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Voor komt het Zien! zijn er plaatsen vooraan gereserveerd. Deze kunnen alleen telefonisch worden geboekt via 0485 31 43 44 (di t/m vr van 13.30 tot 17.00 uur). Vermeld er duidelijk bij dat je tickets met blindentolk wilt reserveren.

Zit je liever ergens anders, geen probleem. Reserveer je kaarten online op de website van het theater. Tijdens het bestelproces kun je als extra een ' blindentolk' toevoegen aan je bestelling, dit kan ook achteraf in je account.

Website van het theater

Delft - Theater De Veste
GEWEEST: woensdag 28 februari 2024

De inleiding begint om 19:15 uur.

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Voor komt het Zien! zijn er plaatsen vooraan gereserveerd. Deze kunnen alleen telefonisch worden geboekt via 015 212 13 12 (di t/m za 14:00 en 17:00). Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van de audiodescriptie door de blindentolk.

Zit je liever ergens anders, geen probleem. Reserveer je kaarten online op de website van het theater. Kies in het bestelproces voor de tickets waar 'blinden/slechtzienden' bij staat.

Website van het theater

  

Alle acteurs dansen precies gelijk
fotograaf: Axel Drenth