Harrie neemt de benen - met Jon van Eerd

comedyicoon audiodescriptie

Harrie is terug. En hoe! In deze spiksplinternieuwe topkomedie laat Jon van Eerd zich weer van zijn beste kant zien. Omringd door een topcast brengt hij Harrie weer in de meest onmogelijke situaties.

Dé leukste komedie van het seizoen!

In 'Harrie neemt de benen' krijgen politieagenten Harrie Vermeulen en zijn neef Barrie Vermeulen de opdracht een illegaal huis van plezier op te rollen. Maar dit gaat niet zomaar. De schurken zijn niet voor één gat te vangen. De befaamde Madame Claude en haar assistente Bibs, zijn de twee niet al te snuggere dienders steeds weer te vlug af. Ondanks het feit dat de hoofdcommissaris in alle wanhoop besluit de zaak te sluiten, geven Harrie en Barrie niet zomaar op. Zonder het te melden, trekken ze stiekem ten strijde om de dames op heterdaad te betrappen. Talloze vermommingen, plannetjes en draaiboeken komen voorbij. Maar of ze zich nou voordoen als loodgieter, Tupperware-verkopers, paaldansers of Harrie Krishna collectant, het bewijs valt maar moeilijk te leveren. Zeker niet nadat de twee per ongeluk een hele pot viagra hebben geslikt. Maar dan ontpopt de commissaris zich op een verrassende wijze. En ook Bibs blijkt niet helemaal te zijn wie ze zegt te zijn.

'Harrie neemt de benen' is een hysterische wervelwind van hilarische situaties met een verrassend einde. In deze voorstelling blazen Harrie en zijn kornuiten u gegarandeerd van uw stoel van het lachen.

cast

Met Jon van Eerd, Arie Cupé, Margo Dames en met Joey Schalker als neef Barrie

script: Jon van Eerd
muziek: Mark Kuypers
regie: Caroline Frerichs

Harrie

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling, met o.a. de stemmen van de acteurs en kennismaking van het decor
  • audio-introductie beschikbaar, naar de introductie...
  • blindengeleidehonden zijn welkom

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag. Mail naar paulien@komthetzien.nl 

waar en wanneer

Veldhoven - Theater De Schalm
GEWEEST: dinsdag 8 februari 2022

Let op: deze voorstelling begint om 19 uur! De aanvangstijd is vervroegd in verband met de verplichte theatersluiting om 22:00 uur. De inleiding begint om 18:15 uur.

Neem voor tickets telefonisch contact op met de kassa van De Schalm en vermeld dat je tickets met blindentolk wilt reserveren. Er zijn voor Komt het Zien! plaatsen vooraan gereserveerd. Bel 040 253 35 78. De theaterkassa is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 11.00 - 15.00 uur. Of mail naar reserveringen@deschalm.com. De mailbox wordt dagelijks gelezen.

Of bestel tickets via de website en meld je daarna telefonisch aan, zodat er een koptelefoon wordt gereserveerd en je de extra informatie over de audio-introductie en inleiding ontvangt. Aanmelden is noodzakelijk!

Website van het theater...

Leeuwarden - Stadsschouwburg De Harmonie
GEWEEST: vrijdag 22 april 2022

De meet & feel inleiding start om 19:15 uur.

In het online bestelproces van het theater is het mogelijk kaarten 'met Blindentolk' te reserveren.

Ben je slechtziend en wil je graag vooraan zitten maar is daar geen plek meer? Speciaal voor Komt het Zien! zijn enkele plaatsen op de eerste rijen beschikbaar gehouden. Deze stoelen zijn alleen telefonisch te reserveren via nummer 058 233 0 233 op dinsdag t/m vrijdag tussen 12:00 en 17:00 uur.

Website van het theater...

Vlaardingen - Stadsgehoorzaal
GEWEEST: zaterdag 21 mei 2022

De meet & feel inleiding start om 19:15 uur.

Bestel je tickets voor een plek naar keuze via de website van het theater. Kies in het bestelproces voor de tickets 'met blindentolk koptelefoon'. 

Speciaal voor Komt het Zien! zijn er ook plekken gereserveerd, deze kunnen alleen telefonisch worden besteld via 010 434 05 00. 

  Harrie in panterprintjurk met blondepruik leunend op zijn neef Barrie