The Sound of Music

musicalfamilieicoon audiodescriptie

Corona update: De theaters zijn weer open en The Sound of Music met audiodescriptie gaat door! Heb je tickets voor 29 januari én had je je aangemeld voor de audiodescriptie, dan word je door Orpheus per mail geïnformeerd.

Dit is een klassieker om naar uit te kijken: The Sound of Music! Beleef het hartverwarmende verhaal van Maria en de familie Von Trapp. Het romantische verhaal over de kracht van liefde in een angstige tijd.

The Sound of Music vertelt het verhaal van Maria, die zich niet kan aanpassen aan het kloosterleven en de opdracht krijgt van moeder overste om als gouvernante te werken bij de familie Von Trapp. Daar komt ze er al snel achter dat de zeven kinderen van kapitein Von Trapp onder een te streng regime leven. Wanneer de kapitein een tijd van huis is, laat Maria de kinderen weer opbloeien.

De Nederlandstalige voorstelling is gebaseerd op de filmklassieker met Julie Andrews. Met de beroemde muziek zoals de tijdloze meezingers Do-Re-Mi, Edelweiss en So Long. Verheug je op een heerlijk nostalgisch avontuur samen met je familie, vrienden of vriendinnen.

cast

Met Nandi van Beurden als Maria. De winnares van Op Zoek Naar Maria!

Stefan Rokebrand - Kapitein Georg Von Trapp
Francis van Broekhuizen - Moeder Overste
William Spaaij - Max Detweiler
Belinda van der Stoep - Barones Elsa Schräder
Jimi Hendrikse - Rolf Gruber
Esmee Mardjan - Liesl von Trapp
en natuurlijk de Von Trapp kinderen
e.v.a.

in de pers

'The Sound of Music in een nieuwe Nederlandse productie met pit en een gedroomde Maria' - NRC

'De klassieker in een eigentijds jasje' - Algemeen Dagblad

'Spectaculair goed' - De Volkskrant

'Maakt belofte waar' - Telegraaf

'Genot om naar te kijken' - Parool

'Kippenvel van begin tot eind' - Musicalweb

familie Von Trap

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling, met o.a. de stemmen van de acteurs
  • audio-introductie beschikbaar - klik hier voor de introductie
  • blindengeleidehonden zijn welkom

De inleiding start om 13:45 uur in de theaterzaal. Wil je de inleiding bijwonen, dan verzoeken we je uiterlijk om 13:15 uur in het theater te zijn in verband met check van de QR-code en het ophalen van de ontvangers voor de audiodescriptie.

Meer details over de inleiding ontvang je donderdag 27 januari per mail van het theater.

Zowel het theater en de productie als Komt het Zien! werken uiteraard veilig en volgens corona protocollen. Dit betekent onder andere dat zowel in de foyer als in de zaal 1,5 meter afstand wordt gehouden, dat de inleiding is aangepast en dat we adviseren een eigen koptelefoon of oortjes mee te nemen.

waar en wanneer

Amsterdam - Koninklijk Theater Carré
GEWEEST: zaterdag 4 september 2021

Wil je gebruik maken van de live audiodescriptie, reserveer dan je tickets telefonisch bij het theater: 020 524 94 53. Bereikbaar op werkdagen van 14 tot 16 uur.

Let op, bestel geen reguliere tickets via de website van het theater! Want dan is er geen koptelefoon gegarandeerd en mis je de extra informatie over de introductie en inleiding.

UPDATE: voor deze voorstelling is een coronatoegangsbewijs nodig. Heb je tickets, dan word je per mail door Carré geïnformeerd. Wil je meer weten? Info over het coronatoegangsbewijs...

Website van het theater...

Vind hier alle coronamaatregelen van Carré...

Eindhoven - Parktheater
GEWEEST: zaterdag 13 november 2021

Er zijn nog enkele tickets beschikbaar voor deze voorstelling!

Kies in het bestelproces voor de tickets waar Komt het Zien bij staat. Heb je vragen? Neem contact op met de kaartverkoop van het theater via 040 211 11 22 of mail kaartverkoop@parktheater.nl.

Website van het Parktheater...

Voor deze voorstelling is een coronatoegangsbewijs nodig.

Wil je de inleiding bijwonen? Dan raden we aan om rond 13:15 uur aanwezig te zijn. De inleiding start om 13:45 uur in de theaterzaal. Tijdens de inleiding laten de spelers hun stemmen horen en geeft de blindentolk extra informatie over het decor en de kostuums. Gezien de corona ontwikkelingen is het helaas niet mogelijk om dingen te voelen.

Apeldoorn - Theater Orpheus
GEWEEST: zaterdag 29 januari 2022

Deze voorstelling is uitverkocht!

Heb je tickets én heb je je aangemeld voor de audiodescriptie, dan ontvang je per mail verdere info van het theater.

Website van het theater...

Francis van Broekhuizen en Nandi als nonnen verdrietige kinderen van Trap met hun oom op de bank Maria zit in wit nachthemd met haar handen gevouwen op de grond voor een bed

kinderen Von Trap met Maria en hun vader
fotocredits: Roy Beusker