Hoe koop je een kaartje met audiodescriptie?

Soms is er verwarring over de ticketverkoop, bij bezoekers en ook bij de kassamedewerkers van theaters. Heb je geen kaartje met blindentolk geboekt, dan is er geen koptelefoon gereserveerd en mis je de voorpretmail met info over de meet & feel inleiding en de link naar de audio introductie. En dat is jammer.

In de agenda van Komt het Zien! vind je bij elke voorstelling onder het kopje 'waar en wanneer' informatie over hoe je tickets bestelt en je aanmeldt.

Bij vrijwel alle voorstellingen zijn vooraan plaatsen gereserveerd, speciaal voor Komt het Zien! Deze plaatsen zijn meestal alleen telefonisch bij de kassa te boeken. Zit je liever ergens anders? Dat kan, want via de koptelefoon kun je de blindentolk overal horen. Kies gerust samen met het theater een andere plek of boek online.

Boek je telefonisch, meld dan duidelijk dat je je wilt aanmelden voor de audiodescriptie en de blindentolk. Boek je online, kies voor de prijscategorie 'met blindentolk' of mail de kassa om je apart nog aan te melden.

Heb je een vraag of probleem met het kopen van een ticket? Mail naar Paulien van Komt het Zien! Stuur een mail...

Terug naar de agenda...