Kerstvlogs en podcast

Blindentolken Dave en Hilbert gaan iemand verrassen met een Komt het Zien! kerstboom. In hun vlogs en podcasts met audiodescriptie laten ze je meegenieten van hun bezoek aan de kerstafdeling in het tuincentrum, het omhakken van de boom in het bos en natuurlijk het versieren.

Liever alleen het geluid? Beluister de podcasts op SpotifySoundcloud of op de Webbox. Navigeer in het Webbox menu via nieuwsbrieven naar Komt het Zien!

Fijne Feestdagen!

Blindentolken Angelique, Trudy en Hilbert wensen je samen met publieksbegeleiders Patricia, Renilde, Sandra en organisator Arlette fijne feestdagen. Iedereen in kerstsfeer bij zijn eigen kerstboom in zijn eigen huis!

Kerstvlog deel 4 - kerstmis

Compleet opgetuigd gaat de kerstboom in de auto. Hilbert, Dave en Arlette gaan hem bezorgen bij....? We onthullen het in deze aflevering van Wie krijgt de Kerstboom? Met aan het eind nog een extra verrassing van blindentolken Angelique, Trudy en Hilbert, publieksbegeleiders Patricia, Renilde, Sandra en organisator Arlette.

Fijne feestdagen!

Kerstvlog deel 3 - houthakkers

Blindentolken Dave en Hilbert zijn als echte houthakkers in het bos op zoek naar een geschikte Komt het Zien! kerstboom. De een draagt stoere kaplaarzen, de ander stralend witte gympen. Wie heeft het meeste gevoel voor het versieren van de boom? Want doe je nou eerst: de lampjes of toch de ballen?

Kerstvlog deel 2 - kerstballenjacht

Blindentolken Dave en Hilbert gingen samen shoppen, nog nèt voor de lockdown. Benieuwd wat ze allemaal vonden en wat de kersttrends dit jaar zijn? Ze namen een camera en microfoon mee naar de kerstafdeling van het tuincentrum en doen uitgebreid verslag, op geheel eigen wijze.

Kerstvlog deel 1 - een plan

Ook het Komt het Zien! team werkt nu thuis. Blindentolken Dave en Hilbert waren eind november aan het beeldbellen en bespraken de komende kerstperiode. Dave heeft een plan en daar worden zij én wij heel vrolijk van. Luister maar!

Komt het Zien! THUIS is een cadeautje van Komt het Zien! Wil je ons steunen met een kleine gift? Dan kunnen de blindentolken nog meer THUIS voorstellingen van audiodescriptie voorzien. Lees hoe je makkelijk doneert met iDeal...