Komt het Zien! THUIS - Ouwehands Dierenpark

thuisfamilieicoon audiodescriptie

Ga je mee naar de dierentuin? Blindentolken Dave en Hilbert waren een dagje in Ouwehands Dierenpark en filmden alles, met live audiodescriptie natuurlijk! Ga er lekker voor zitten en geniet thuis van de panda, stokstaartjes, pinguïns, tijgers en nog heel veel meer.

Helaas moesten we het geplande uitje op 17 oktober naar Ouwehands Dierenpark met audiodescriptie annuleren. Het coronavirus gooide roet in het eten. Samen met het Bartiméus Fonds en de dierentuin hebben we besloten om het uitje te verplaatsen. Zodra de nieuwe datum bekend is, laten we dat weten.

We wilden iedereen tóch een leuke dag bezorgen en dus gingen de blindentolken Dave en Hilbert op pad, want met zijn tweeën kon dat wel. Daar hebben ze een superleuke vlog gemaakt.

toegankelijkheid

met live opgenomen audiodescriptie door de blindentolken Dave van der Wal en Hilbert Geerling

waar en wanneer

Bekijk de video hieronder of

  • Webbox - navigeer in het Webbox menu via nieuwsbrieven naar Komt het Zien!
  • Vimeo...

In het videovenster vind je links onderin de start/play knop. Navigeer je vanaf dat punt naar rechts dan zie je daar nog meer knoppen. De laatste knop is de fullscreen knop. Hiermee vergroot je het beeld zo groot als je beeldscherm.

baby panda in Ouwehand tijger drie stokstaartjes

Deze vlog in het kader van de Week van de Toegankelijkheid 2020, wordt mogelijk gemaakt door het Bartiméus Fonds in samenwerking met Ouwehands Dierenpark en Komt het Zien!

groen tekst logo Bartiméus Fonds