Oscar | Scapino Ballet

circusdansicoon audiodescriptie

In 2022 bestaat Koninklijk Theater Carré 135 jaar. Om dit te vieren maakt Scapino Ballet Rotterdam op uitnodiging van Carré de voorstelling OSCAR. Met dans, theater, circus én live muziek van Blaudzun brengt de pistevoorstelling een hommage aan Oscar Carré, de grondlegger van het majestueuze theater aan de Amstel.

OSCAR wordt gespeeld in de piste-opstelling van Carré. Optredens in deze beroemde piste worden door artiesten en publiek vaak als magisch ervaren. In deze piste vierde Oscar Carré triomfen met zijn circus- en paardenshows. OSCAR wordt een voorstelling in de geest van Carré waar van oudsher alle theatergenres te zien zijn. Met het voltallig dansers ensemble van Scapino, acht circusartiesten, Blaudzun en zijn zeskoppige band smelten in Oscar vele disciplines samen.

Campagnebeeld van Oscar. Met Vrouw in zwart korset en een groot sieraad op haar hoofd in de vorm van een hanenkam.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • uitgebreide inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn van harte welkom

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag. Mail naar paulien@komthetzien.nl

waar en wanneer

Amsterdam - Koninklijk Theater Carré
zaterdag 24 september 2022 om 15:00 uur

Reserveer telefonisch bij de kassa van het theater via 020 5249453. Bereikbaar op werkdagen van 14:00 tot 16:00 uur.

Let op: koop geen reguliere tickets via de website, want dan is er geen koptelefoon gereserveerd én mis je belangrijke informatie over de audio introductie en inleiding.

Website van het theater...