Komt het Zien! THUIS - Schuld of Onschuld

thuistoneelicoon audiodescriptie

Ben je theaterliefhebber? Dan is dit dé theater thuis tip, nu de avondklok is verlengd en de theaters nog gesloten zijn.

Van 8 tot en met 15 maart loopt het Droommoordproces, een door topacteurs gespeelde online rechtszaak in acht dagen. Je kunt nu deel uitmaken van de grootste volksjury ooit! Beluister getuigenissen, verklaringen en pleidooien en beslis mee over schuld of onschuld. Online én op Audiomaatje Webbox.

Reacties op het vorige moordspel:

  • Super mooi gemaakt
  • Jemig, wat is dit leuk en spannend
  • Leuk om samen met mijn dochter te spelen
  • Wij hebben geeltjes op de deur geplakt met alle details
  • Geniaal bedacht
  • Levendige discussie in ons app-groepje
  • Zo leuk om te volgen!

Het verhaal

Op 27 januari 2019 wordt Lucas Vermeer dood in zijn badkuip aangetroffen. Hij blijkt de avond ervoor te zijn overleden. Hoewel er aan een ongeval of zelfdoding wordt gedacht, wijzen er al snel vermoedens in de richting van zijn vrouw Katja Schutters. Twee jaar later komt de zaak voor bij de rechtbank. Het is nu aan jou om te beslissen over schuld of onschuld. Veroordeel je de verdachte of spreek je haar vrij?

Met Pierre Bokma, Monic Hendrickx, Stefan de Walle, Ellie Lust, Carine Crutzen, Jan Kooijman en vele andere fantastische acteurs.

Een eerste kennismaking met de personages. Wie is wie?

Hoe werkt het

Wie een Komt het Zien! ticket koopt, kan met een toegangscode op www.schuldofonschuld.nl óf op Audiomaatje Webbox van 8 tot 15 maart dagelijks verschillende verklaringen, getuigenissen, pleidooien en reacties beluisteren en bekijken. Ook kun je bewijsmateriaal, foto's en dossiers bekijken of beluisteren. Elke procesdag komen er nieuwe verklaringen. Komt het Zien! zorgt dagelijks voor extra audio- en tekstintroducties.

Nadat iedereen aan het woord is geweest en je de slotpleidooien hebt gehoord, kun je beslissen: schuld of onschuld. Op 15 maart velt de voorzitter van de rechtbank het vonnis. Heeft de meerderheid van de deelnemers gestemd voor schuld of onschuld?

Na de uitspraak krijg je de unieke kans te zien en horen wat er daadwerkelijk gebeurd is op die 26e januari 2019 (dit filmpje heeft audiodescriptie). Heb je wellicht een onschuldige veroordeeld of een moordenaar vrijgesproken?

Wij wensen je veel wijsheid en plezier!

twee serieuze rechters naast beeldtekst: schuld of onschuld, de droommoord

toegankelijkheid

  • per procesdag audio- en tekstintroducties van de procesfilmpjes en bewijsmaterialen
  • audiodescriptie bij het slotfilmpje met de ontknoping

waar en wanneer

Deze theatrale rechtszaak start op 8 maart en duurt tot en met 15 maart. Elke dag komt er nieuwe informatie bij. De grote ontknoping is op 15 maart. Beleef alles via een speciale link online óf op jouw Audiomaatje Webbox (als je een Webbox bezit).

Doe mee en bestel een ticket voor € 15 (+ €1,21 administratiekosten)

Belangrijk:

Alleen als je bestelt via de speciale link én het aanmeldformulier invult, ontvang je dagelijks de speciale audio introductie en/of kun je via jouw Webbox luisteren. Bestel dus niet via de normale ticketlink!

Heb je vragen of lukt bestellen via internet niet, mail naar info@komthetzien.nl of bel ons op 0513 650681

deze unieke online theaterrechtszaak wordt voor blinden en slechtzienden toegankelijk gemaakt dankzij
Audiomaatje Webbox, Komt het Zien! en Hummelinck Stuurman Theaterbureau

een mannelijke en vrouwelijk rechter, ze kijken serieus
foto's: Annemieke van der Togt