The Sound of Music

musicalfamilieicoon audiodescriptie

Dit is een klassieker om naar uit te kijken: The Sound of Music! Beleef het hartverwarmende verhaal van Maria en de familie Von Trapp. Het romantische verhaal over de kracht van liefde in een angstige tijd.

Het verlangen naar een mooie toekomst is sterker dan ooit. We snakken naar een positieve boodschap. Aan liefde en aan hoop op betere tijden. En dat is precies waar The Sound of Music over gaat. De rebelse, optimistische Maria neemt je mee op avontuur in de Oostenrijkse bergen. Ze bevrijdt zichzelf van de beklemmende discipline in het klooster en doet vervolgens hetzelfde met de stugge familie Von Trapp. Met haar ontwapenende directheid en speelse kijk op het leven, laat ze de harten van alle Von Trappjes smelten.

De Nederlandstalige musical The Sound of Music is gebaseerd op de filmklassieker die een warm plekje heeft in ieders hart. Met de beroemde muziek zoals de tijdloze meezingers Do-Re-Mi, Edelweiss en So Long. Verheug je op een heerlijk nostalgisch avontuur samen met je familie, vrienden of vriendinnen.

cast

Met Nandi van Beurden als Maria. Zij was winnares van Op Zoek Naar Maria.

Stefan Rokebrand - Kapitein Georg Von Trapp
Francis van Broekhuizen - Moeder Overste
William Spaaij - Max Detweiler
Belinda van der Stoep - Barones Elsa Schräder
Jimi Hendrikse - Rolf Gruber
Esmee Mardjan - Liesl von Trapp
en natuurlijk de Von Trapp kinderen

Flonkerend zweeft de geelgouden tekst The Sound of Music boven een getekend berglandschap waarin Maria met de kinderen in een groene weide danst

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom
Zowel het theater en de productie als Komt het Zien! werken uiteraard veilig en volgens corona protocollen. Dit betekent onder andere dat de 'meet & feel' inleiding mogelijk wordt aangepast en dat we koptelefoons voor eenmalig gebruik hebben. Uiteraard kun je ook een eigen koptelefoon of oortjes meenemen.

waar en wanneer

Amsterdam - Koninklijk Theater Carré
zaterdag 4 september 2021 om 14:30 uur

Wil je gebruik maken van de live audiodescriptie, reserveer dan je tickets telefonisch bij het theater: 020 524 94 53. Bereikbaar op werkdagen van 14 tot 16 uur.

Let op: bestel geen reguliere tickets via de website van het theater! Want dan is er geen koptelefoon gegarandeerd en mis je de extra informatie over de introductie en inleiding.

Website van het theater...

meer voorstellingen

Komt het Zien! is ook bij deze voorstellingen:

Nandi van Beurden Stefan Rokebrand Francis van Broekhuizen Belinda van der Stoep William Spaaij Jimi Hendrikse