The Sound of Music

musicalfamilieicoon audiodescriptie

Dit is een klassieker om naar uit te kijken: The Sound of Music! Beleef het hartverwarmende verhaal van Maria en de familie Von Trapp. Het romantische verhaal over de kracht van liefde in een angstige tijd.

The Sound of Music vertelt het verhaal van Maria, die zich niet kan aanpassen aan het kloosterleven en de opdracht krijgt van moeder overste om als gouvernante te werken bij de familie Von Trapp. Daar komt ze er al snel achter dat de zeven kinderen van kapitein Von Trapp onder een te streng regime leven. Wanneer de kapitein een tijd van huis is, laat Maria de kinderen weer opbloeien.

De Nederlandstalige voorstelling is gebaseerd op de filmklassieker met Julie Andrews. Met de beroemde muziek zoals de tijdloze meezingers Do-Re-Mi, Edelweiss en So Long. Verheug je op een heerlijk nostalgisch avontuur samen met je familie, vrienden of vriendinnen.

cast

Met Nandi van Beurden als Maria. Zij was winnares van Op Zoek Naar Maria.

Stefan Rokebrand - Kapitein Georg Von Trapp
Francis van Broekhuizen - Moeder Overste
William Spaaij - Max Detweiler
Belinda van der Stoep - Barones Elsa Schräder
Jimi Hendrikse - Rolf Gruber
Esmee Mardjan - Liesl von Trapp
en natuurlijk de Von Trapp kinderen

Flonkerend zweeft de geelgouden tekst The Sound of Music boven een getekend berglandschap waarin Maria met de kinderen in een groene weide danst

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom
Zowel het theater en de productie als Komt het Zien! werken uiteraard veilig en volgens corona protocollen. Dit betekent onder andere dat de 'meet & feel' inleiding mogelijk wordt aangepast en dat we koptelefoons voor eenmalig gebruik hebben. Uiteraard kun je ook een eigen koptelefoon of oortjes meenemen.

waar en wanneer

Leeuwarden - Stadsschouwburg De Harmonie
zaterdag 11 december 2021 om 14:30 uur

In het online bestelproces van het theater is het mogelijk kaarten 'met Blindentolk' te reserveren.

Of bel met de kassa van de Harmonie en vermeld dat je kaarten met blindentolk wilt bestellen. De kassa is dinsdag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 12:00 en 16:00 uur op nummer 058 233 0 233.

Website van het theater...

Nandi van Beurden Stefan Rokebrand Francis van Broekhuizen Belinda van der Stoep William Spaaij Jimi Hendrikse