The Sound of Music

CORONA UPDATE: deze voorstelling gaat door de aangescherpte coronamaatregelen helaas niet door op 11 december in Leeuwarden. Geprobeerd wordt deze voorstelling naar een andere datum te verplaatsen, maar het is nog niet bekend of dit gaat lukken. De kaartkopers worden per mail op de hoogte gesteld.

Dit is een klassieker om naar uit te kijken: The Sound of Music! Beleef het hartverwarmende verhaal van Maria en de familie Von Trapp. Het romantische verhaal over de kracht van liefde in een angstige tijd.

The Sound of Music vertelt het verhaal van Maria, die zich niet kan aanpassen aan het kloosterleven en de opdracht krijgt van moeder overste om als gouvernante te werken bij de familie Von Trapp. Daar komt ze er al snel achter dat de zeven kinderen van kapitein Von Trapp onder een te streng regime leven. Wanneer de kapitein een tijd van huis is, laat Maria de kinderen weer opbloeien.

De Nederlandstalige voorstelling is gebaseerd op de filmklassieker met Julie Andrews. Met de beroemde muziek zoals de tijdloze meezingers Do-Re-Mi, Edelweiss en So Long. Verheug je op een heerlijk nostalgisch avontuur samen met je familie, vrienden of vriendinnen.

cast

Met Nandi van Beurden als Maria. De winnares van Op Zoek Naar Maria!

Stefan Rokebrand - Kapitein Georg Von Trapp
Francis van Broekhuizen - Moeder Overste
William Spaaij - Max Detweiler
Belinda van der Stoep - Barones Elsa Schräder
Jimi Hendrikse - Rolf Gruber
Esmee Mardjan - Liesl von Trapp
en natuurlijk de Von Trapp kinderen
e.v.a.

in de pers

'The Sound of Music in een nieuwe Nederlandse productie met pit en een gedroomde Maria' - NRC

'De klassieker in een eigentijds jasje' - Algemeen Dagblad

'Spectaculair goed' - De Volkskrant

'Maakt belofte waar' - Telegraaf

'Genot om naar te kijken' - Parool

'Kippenvel van begin tot eind' - Musicalweb

familie Von Trap

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie beschikbaar - klik hier voor de introductie
  • blindengeleidehonden zijn welkom

De tijdsplanning van de inleiding volgt en ontvang je per mail van het theater.

Zowel het theater en de productie als Komt het Zien! werken uiteraard veilig en volgens corona protocollen. Dit betekent onder andere dat de 'meet & feel' inleiding is aangepast en dat we adviseren een eigen koptelefoon of oortjes mee te nemen.

waar en wanneer

Eindhoven - Parktheater
GEWEEST: zaterdag 13 november 2021

Er zijn nog enkele tickets beschikbaar voor deze voorstelling!

Kies in het bestelproces voor de tickets waar Komt het Zien bij staat. Heb je vragen? Neem contact op met de kaartverkoop van het theater via 040 211 11 22 of mail kaartverkoop@parktheater.nl.

Website van het Parktheater...

Voor deze voorstelling is een coronatoegangsbewijs nodig.

Wil je de inleiding bijwonen? Dan raden we aan om rond 13:15 uur aanwezig te zijn. De inleiding start om 13:45 uur in de theaterzaal. Tijdens de inleiding laten de spelers hun stemmen horen en geeft de blindentolk extra informatie over het decor en de kostuums. Gezien de corona ontwikkelingen is het helaas niet mogelijk om dingen te voelen.

Francis van Broekhuizen en Nandi als nonnen verdrietige kinderen van Trap met hun oom op de bank Maria zit in wit nachthemd met haar handen gevouwen op de grond voor een bed

introductie The Sound of Music

Document: introductie The Sound of Music - Bestandsgrootte: 131 kb
kinderen Von Trap met Maria en hun vader
fotocredits: Roy Beusker