Spoffin - 2CV - Ente Gut, Alles Gut!

familiecomedyopenluchticoon audiodescriptie

Een piepklein autootje van Franse makelij, een oude eend, krijgt midden op een plein pech, met veel lawaai en rook. Twee Franse toeristen blijken de weg kwijt te zijn. Met charmant enthousiasme betrekken ze iedereen in hun hachelijke situatie. Hoe kan dit maffe duo ooit de weg naar Parijs terugvinden? 

Met grandioos elan worden de situaties ingewikkelder, de straten labyrintischer en de voorbijgangers hectischer. Maar hun geruststellende kreet ‘Deux minutes!’ kalmeren elke situatie, ook al duurt het uiteindelijk 45 minuten..

Festival Spoffin
Hét internationale street arts festival in de Amersfoortse binnenstad. Dit jaar voor het eerst ook met live audiodescriptie tijdens de voorstelling 2CV - Ente Gut, Alles Gut! van Bängditos Theater.

De voorstelling speelt op straat en is vrij toegankelijk: je beslist na afloop wat je betaalt. Laat je waardering voor de artiesten blijken en geef in de speciale emmers die na de voorstelling rondgaan. Let op: voor de audiodescriptie moet je je wel vooraf aanmelden, in verband met het verzamelpunt voor de inleiding en de apparatuur.

Een man met alpinopet kijkt naar rook die onder een feloranje Deux Chevaut auto vandaan komt. Op het dak van de auto liggen koffers.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling - we verzamelen om 14:30 uur op de Appelmarkt
  • blindengeleidehonden zijn van harte welkom
  • openlucht in de binnenstad van Amersfoort

waar en wanneer

Amersfoort - binnenstad
GEWEEST: zaterdag 27 augustus 2022

We verzamelen om 14:30 uur in Amersfoort op de Appelmarkt bij de Komt het Zien! vlag. Daarvandaan lopen we gezamenlijk naar de speellocatie op de Hof.

Deze openluchtvoorstelling is gratis toegankelijk. Voor de meet & feel inleiding en audiodescriptie is vooraf aanmelden wel noodzakelijk. Mail naar aanmelden@komthetzien.nl dan reserveren wij een koptelefoon voor je. Laat ons hierbij ook weten met hoeveel personen je wilt komen.  

Website van de voorstelling...

De live audiodescriptie wordt mede mogelijk gemaakt door Lionsclub Amersfoort.

Het achterraam van een Deux Chevaux auto, omgeven door veel witte rook en twee paniekerige mannen met alpinopet.