Spoffin - straattheaterfestival

familiecircusdansopenluchticoon audiodescriptie

Eind augustus geniet je in de Amersfoortse binnenstad van geweldige straattheatervoorstellingen tijdens het festival Spoffin. Op zaterdag 24 augustus zijn er maar liefst 3 verschillende voorstellingen met live audiodescriptie. Vast en zeker zit er ook iets bij voor jou! Kies zelf waar je bij bent, pik tussendoor een terrasje en geniet van de gezellige reuring in Amersfoort.

Het programma wordt bekend gemaakt op 1 juli.

Let op: alle voorstellingen zijn vrij toegankelijk (je beslist na afloop wat je betaalt), maar in verband met communicatie over de verzamelpunten en het uitdelen van de apparatuur moet je je voor de blindentolk wel vooraf aanmelden via komthetzien@spoffin.nl (vanaf 1 juli).

Paars tekstlogo: Spoffin, street arts festival

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • alle voorstellingen spelen in de openlucht in de openbare ruimte (straattheater)
  • bij de meeste voorstellingen is geen of beperkt zitgelegenheid

waar en wanneer

Amersfoort - binnenstad
zaterdag 24 augustus 2024

Het programma wordt op 1 juli bekend gemaakt.

Festival Spoffin is vrij toegankelijk, beslis na afloop wat je betaalt.

Waar vind je de blindentolk? Zoek de Komt het Zien! beachflag! Bij elke voorstelling staat een Komt het Zien! vlag bij de speellocatie. De vlag is wit met oranjegeel en het Komt het Zien! logo staat erop. Hier krijg je de apparatuur die nodig is om de blindentolk te horen.

Wil je gebruik maken van de blindentolk? Meld je vanaf 1 juli aan via komthetzien@spoffin.nl Dan reserveren we jouw apparatuur (ontvanger en koptelefoon) voor de audiodescriptie én krijg je enkele dagen voor het festival een e-mail met praktische informatie.

Website van Spoffin