Komt het Zien! THUIS - Dave's Wintervariété 2019

thuisfamiliecabaretcircusicoon audiodescriptie

Gastheer Dave van der Wal heet in het Wintervariété het hooggeëerd publiek van harte welkom. Samen met zijn internationale circusvrienden brengt hij een voorstelling vol comedy, circus, muziek en Rotterdamse gezelligheid.

De show gaat over dromen. Dromen die je hebt overdag of ’s nachts in bed. Waar gaat je hart sneller van kloppen? En welke droom koester je? Dave neemt je in zijn hilarische en oh zo herkenbare verhalen mee in zijn eigen droomwereld, afgewisseld met artiesten in mooie en bijzondere circusacts.

Dave is blindentolk bij Komt het Zien! én artiest. In het Wintervariété staat hij op het podium en is Hilbert de blindentolk.

toegankelijkheid

videoregistratie met live opgenomen audiodescriptie door blindentolk Hilbert Geerling

  • audiodescriptie door blindentolk
  • de video begint met een audio introductie
  • de video duurt ca 90 minuten

waar en wanneer

Deze voorstelling was eind december 2019 live te beleven in het Bibliotheektheater in Rotterdam, met blindentolk. De video registratie is van 31 december 2019.

Bekijk de video hieronder of

  • Webbox - navigeer in het Webbox menu via nieuwsbrieven naar Komt het Zien!
  • Vimeo...

In het videovenster hieronder vind je links onderin de start/play knop. Navigeer je vanaf dat punt naar rechts dan zie je daar nog meer knoppen. De laatste knop is de fullscreen knop. Hiermee vergroot je het beeld zo groot als je beeldscherm.

Komt het Zien! THUIS is gratis. Een cadeautje van ons en de theatermakers voor jullie!
Wil je Komt het Zien! steunen met een kleine gift? Lees hier verder...
zes artiesten nemen applaus in de finale
foto's: Piet-Hein Out