Tineke Schouten - Komt het Zien! THUIS

Scrol naar beneden om direct naar de voorstelling te gaan.

Tineke Schouten maakte in ruim 35 jaar maar liefst 23 theatershows, zette ontelbare typetjes op de planken, ontwikkelde sketches en tv-shows en schreef prachtige liedjes.

Bij Komt het Zien! THUIS drie onvergetelijke sketches van Tineke Schouten met audiodescriptie door blindentolk Dave van der Wal:

  • Snipperdagje in pretpark (12 minuten)
  • De paaldanseres (16 minuten)
  • De 06 lijn (14 minuten)

Deze drie sketches waren in 2019 in het theater live te beleven met blindentolk in de show Highlights. De videoregistraties werden eerder gefilmd.

Elke sketch start met een korte inleiding.

Hieronder staat van elke sketch een video inclusief audiodescriptie en daaronder een audioplayer met alleen het geluid. Kies dus zelf of je de sketch met video of alleen met audio wilt beleven.

Wanneer je naar het videovenster navigeert dan vind je links onderin de start/play knop. Navigeer je vanaf dat punt naar rechts dan zie je daar nog 2 knoppen staan. De laatste knop is de fullscreen knop. Hiermee vergroot je het beeld zo groot als je beeldscherm.

Heb je een Audiomaatje Webbox? Dan kun je alle Komt het Zien! THUIS voorstellingen ook daar beluisteren! Navigeer in het Webbox menu via nieuwsbrieven naar Komt het Zien!

Komt het Zien! THUIS is gratis. Een cadeautje van ons en de theatermakers voor jullie! Wil je Komt het Zien! steunen met een kleine gift? Lees hier hoe je makkelijk doneert met iDEAL...