TITANIC de Musical

Titanic de Musical, een van de grootste Broadway hits van het afgelopen decennium en winnaar van vijf Tony Awards is terug in Nederland. Titanic de Musical vertelt het meeslepende verhaal over hoop, liefde en ambitie. Deze indrukwekkende musical met iconische muziek, een live-orkest en een 25 man sterke cast krijgt nu ook live audiodescriptie.

10 april 1912. Het grootste en meest luxe passagiersschip ter wereld vertrekt uit de haven van Southampton met bestemming New York. Aan boord 1301 passagiers en 941 bemanningsleden. Onwetend van het lot dat hen wacht. Wat begon als een reis vol toekomstdromen, romantiek en luxe, ontaardt in een strijd met het water.

Droom mee met de derdeklaspassagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe. Maak kennis met reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar kapitein Smith tot wanhoop drijft, en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale ontwerpfout maakte.

In deze grootse musicalproductie met live-orkest beleef je de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld. Titanic de Musical heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijk theateruitje!

Musical Awards
Titanic heeft tijdens de Musical Awards 2022 maar liefst drie prijzen in ontvangst mogen nemen. De musical kwam als winnaar uit de bus in de categorieën: beste lichtontwerp, beste geluidsontwerp en beste kostuums. Leuk detail, deze kostuums mogen wij voelen tijdens de meet & feel inleiding.

cast

René van Kooten, Mariska van Kolck, Dennis Willekens, Wieneke Remmers, Marijn Brouwers, Richard Spijkers, Bert Simhoffer, Linda Verstraten, Jordy van Loon, David van den Tempel e.v.a.

Met live orkest.

Verspreid  op een hoge doorzichtige tribune  staan zingende mensen. Ze zijn allen in het blauw gekleed.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling, met o.a. verschillende kostuums en acteurs die hun stemmen laten horen
  • audio en tekst-introductie beschikbaar via deze link...
  • blindengeleidehonden zijn welkom

waar en wanneer

Nijmegen - Stadsschouwburg Nijmegen
GEWEEST: zaterdag 19 maart 2022

De inleiding start om 19:00 uur. De deuren van het theater zijn open vanaf 18:45 uur.

Bestel tickets telefonisch bij de kassa van het theater: 024 3221100, van woensdag t/m vrijdag van 10 tot 12 uur. Er zijn plaatsen voor Komt het Zien! gereserveerd.

Let op: bestel geen reguliere tickets via de website van het theater! Want dan is er geen koptelefoon gegarandeerd en mis je de extra informatie over de introductie en inleiding.

Website van het theater...

Schiedam - Theater aan de Schie
GEWEEST: zondag 1 mei 2022

De meet & feel inleiding start om 13:30 uur.

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Reserveer dan de kaarten niet online, maar neem contact op met het bespreekbureau via kassa@theateraandeschie.nl of telefoonnummer 010 2 467 467.

Het bespreekbureau is telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 - 16.00 uur.

Website van het theater...

Assen - De Nieuwe Kolk
GEWEEST: zondag 8 mei 2022

De meet & feel inleiding start om 13:30 uur.

Bestel telefonisch bij de afdeling Klant & Service op nummer 088 012 88 88 of stuur een mail met naam, adres, woonplaats en het aantal kaarten naar contact@dnk.nl 

Let op: bestel geen reguliere tickets via de website van het theater! Want dan is er geen koptelefoon gegarandeerd en mis je de extra informatie over de introductie en inleiding.

Website van het theater...

Een jonge man in een groezelig hemd met opgerolde mouwen staat tussen een stellage en zingt vol overgave. Achter hem turbines met oranje vlammend vuur. Sjiek geklede mensen staan met champagne in hun hand achter en voor een rijkgedekte tafel met zilveren kandelaars. Een stel op leeftijd, Ida en Isidor, zit op een reling en houdt elkaars hand vast. Ze kijken elkaar indringend aan.

introductie Titanic de Musical

Document: introductie Titanic de Musical - Bestandsgrootte: 135 kb
Een kapitein met baard, pet en veel strepen op zijn mouw wijst priemend naar een man in net pak. Een andere man kijkt beschuldigend naar dezelfde man.
fotograaf: Roy Beusker | video: Camjong Media