Vis à Vis - WILD

familiecomedyopenluchticoon audiodescriptie

Na het grote succes en de enorme belangstelling voor live audiodescriptie bij Robot en Mare, zijn onze blindentolken nu ook bij de nieuwste Vis à Vis voorstelling: WILD.

Theatergezelschap Vis à Vis speelt haar openluchtvoorstellingen op een vaste vestiging bij het Almeerderstrand. Luchtige comedy, verbluffend spektakel en vernuftige verhaallijnen leiden het publiek met een knipoog langs de afgrond van zware dilemma’s. Vis à Vis creëert in haar eigen originele buitentheater een wereld vol buitengewone mogelijkheden, humor en verrassingen.

WILD is een Specta-culinaire Comedy met een scherpe nasmaak. De voorstelling toont de rauwe realiteit van onze op hol geslagen eetcultuur.

Bezoek het exclusieve ‘Grand Restaurant Du Nord’ dat voor deze avond is afgehuurd door een verveeld Jet set koppel dat zich tegoed doet aan zeer exotische gerechten. Werp aan de andere kant een blik op de koortsachtige activiteiten in het domein van de Chef de Cuisine, waar perfectionisme en wrede verkwisting om de voorrang strijden.

Vis à Vis biedt je een kijkje in de keuken van een chique restaurant waar bij voorkeur bedreigde diersoorten op het menu prijken, zolang de voorraad strekt. De rol van de mens in deze onbelichte schakel van de voedselketen is die van een barbaarse carnivoor. Opportunisme en vraatzucht gaan schuil achter het masker van gastronomie en goede tafelmanieren.

Als publiek zie je de voorstelling WILD van twee kanten. Terwijl de ene helft van het publiek, de voorkant bekijkt. Krijgt de andere helft, een kijkje in de keuken. Na de pauze wisselt het publiek van kant.

bestek ligt naast een ronde landkaart waar een apenkop doorheen schemert

toegankelijkheid en praktische tips

 • live audiodescriptie door twee blindentolken
 • inleiding voor de voorstelling door de blindentolken
 • audio-introductie beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
 • blindengeleidehonden zijn welkom
 • er zijn rolstoelplaatsen, bel hiervoor met de kassa
 • voor iedereen vanaf 10 jaar
 • de voorstelling gaat ook bij slecht weer of regen door
 • de tribunes hebben vrije zitplaatsen en bestaan uit houten bankjes zonder leuning
 • op het terrein kan alleen worden betaald met de PIN, dus niet contant!
 • het kan soms flink afkoelen, we raden je daarom aan om voldoende warme kleding mee te nemen
 • maak het jezelf comfortabel en neem eigen dekentjes en kussens mee voor op de tribune

Wil je bij de Komt het Zien! inleiding aanwezig zijn? Bestel dan geen maaltijd voorafgaand aan de voorstelling, want de tijden overlappen.

Vis à Vis heeft een omvangrijk openlucht terrein en tribune waar ze ieder huishouden met de gepaste 1,5 meter afstand kunnen ontvangen. Ook hebben ze manieren bedacht om iedereen veilig een drankje te laten genieten. Veiligheid van publiek, crew en medewerkers staat voorop.

Ook op het ruime parkeerterrein en bij de ontvangst is er voldoende plek en begeleiding om de 1,5 meter afstand te bewaren.

waar en wanneer

Almere - Vis à Vis buitentheater
zondag 19 september 2021 om 16:00 uur (inleiding om 14:30 uur)

Tickets:
kind 10-16 jaar € 21,50
studenten € 25
regulier € 37,50

Informatie en tickets reserveren op de website van Vis à Vis...

Of bel Vis à Vis op nummer 036 536 99 33 of mail naar kaartverkoop@visavis.nl

luchtfoto van het openluchttheater van Vis à Vis